LOADING

За нас

Основател

Елица Димитрова

Здравейте,

Казвам се Елица Димитрова и съм основател на Ели Дизайн студио.

Интересът ми към интериорния дизайн датира от цяла вечност. Случи се така, че професионалната ми кариера се разви в съвсем друга насока и дизайнът беше дълго време мое хоби, което ме зарежда с енергия и удовлетворение. В последните 10 години обаче усилено търсех начини как да усъвършенствам уменията си в тази сфера. 

Търсех подходящото обучение и източници на информация и така постепенно нещата започнаха да се нареждат. Щастлива съм, че към днешна дата мога уверено да упражнявам професията на интериорен дизайнер.

През годините имах възможност да работя в няколко големи компании и да опозная в детайли работните процеси, навиците и нуждите на хората и организациите. Този опит, в съчетание със страстта ми към интериорния дизайн, ми дава увереност да се фокусирам върху изграждане на функционални пространства които не само да изглеждат новаторски и свежи, но и да предоставят на хората, които ги използват, функцията и комфорта, който заслужават.

Очаквам с нетърпение да се срещнем и да поработим заедно!

Ели

Интериорен дизайнер

Маринела Пенкина

Здравейте,

Аз съм Маринела Пенкина и по образование съм строителен инженер.

To ми дава една стабилна основа върху която да надградя и развия интериорния дизайн моята страст която превърнах в професия завършвайки колеж и специализирайки многобройни курсове и обучения. 

В работата ми можете да разпознаете усещане за детайл и перфекционизъм в изпълнението на идеите.

Чрез усета си към уют и артистичност, се старая да създам красота, стил и вдъхновение в интериора, който да отговаря на вкуса и изискванията на клиента.

Ще се радвам да се ангажирам, след изготвянето на проекта Ви с неговата реализация, чрез авторски надзор.

Разполагам с екип от професионалисти за реализацията на Вашия нов интериорен дизайн.

Екипът се състой от мебелна фирма (подизпълнители) на корпусна мебел, фирма за довършителни ремонтни дейности, също и голям кръг от партньори, доставчици и производители на осветителни тела, електроуреди, подови настилки, завеси и всичко необходимо за да създадем вашия мечтан дом!


Маринела