LOADING

За нас

Ели дизайн студио

Интериорен Дизайн

  • E-mail: office@elliedesignstudio.com
  • Телефон:+359 899 19 00 11
  • Намираме се в:Пловдив

Повече за Ели дизайн студио

Здравейте,

 

Казвам се Елица Димитрова и съм основател на Ели Дизайн студио.

 

 

Началото

Интересът ми към интериорния дизайн датира от цяла вечност. Случи се така, че професионалната ми кариера се разви в съвсем друга насока и дизайнът беше дълго време мое хоби, което ме зарежда с енергия и удовлетворение. В последните 10 години обаче усилено търсех начини как да усъвършенствам уменията си в тази сфера. 

Търсех подходящото обучение и източници на информация и така постепенно нещата започнаха да се нареждат. Щастлива съм, че към днешна дата мога уверено да упражнявам професията на интериорен дизайнер.

 

Опитът

През годините имах възможност да работя в няколко големи компании и да опозная в детайли работните процеси, навиците и нуждите на хората и организациите. Този опит, в съчетание със страстта ми към интериорния дизайн, ми дава увереност да се фокусирам върху изграждане на функционални работни пространства, които не само да изглеждат новаторски и свежи, но и да предоставят на хората, които ги използват, функцията и комфорта, който заслужават.

 

В търсене на нови хоризонти

Въпреки опита ми в създаването на функционални офиси, аз изпитвам естествената потребност да творя във всички сфери на интериорния дизайн. Всеки тип дизайн – жилищен, търговски, публичен – имат своята интригуваща същност и са предизвикателство за мен като творец и професионалист. Целта ми при всеки един завършен проект е да видя възторга в очите на клиента и радостта от удобството и комфорта на всеки, които дългосрочно ще използва новосъздаденото пространство.

 

Екипна работа

Както може би се досещате, пътят от създаването на концепцията до реализирането на цялостен интериорен проект е сложен процес. Един интериорен дизайнер не може да се справи сам с цялостната реализация и изпълнение на един проект. Ето защо без квалифициран екип и надеждни партньори доста често е обречен на провал. В този аспект се чувствам значително облагодетелствана, защото имам възможността да работя с изключителни професионалисти в своя бранш.

 

Най-важното

Нищо от това обаче няма значение, ако ги няма хората, които избират да се доверят на дизайнер. Доверието, което ми гласувате,  допускайки ме в своята вселена – офис, дом, ресторант, магазин – това е огромна възможност и привилегия за мен. 

 

Очаквам с нетърпение да се срещнем и да поработим заедно!

Ели