LOADING

Студио за интериорен дизайн

Съчетаваме функция и естетика, за да създадем характер

Ели Дизайн е студио за интериорен дизайн с опит в проектирането на офис помещения и частни имоти. Без значение колко голям или малък е проектът, винаги искаме да направим най-доброто от него и да оставим нашите клиенти щастливи.

Винаги търсим перфектната комбинация от естетика и ергономия, за да създадем функционално и завладяващо пространство, отразяващо характера на собственика.

Опитните специалисти на Ели дизайн ще превърнат идеите ви във вълнуващи и функционални интериори в няколко прости стъпки.

Разгледайте нашата широка гама от услуги и разберете как можем да ви бъдем полезни!

План

Всеки успешен проект започва с добър план. Когато става въпрос за интериорен дизайн, доброто планиране е много важно. С натрупания опит в управлението и планирането на проекти ще ви помогнем да създадете перфектния план. Екипът ни от професионалисти ще се погрижи да бъде спазен от началото до края!

Дизайн

За да бъде изпълнен планът по най-добрия начин се нуждае от щипка вдъхновение! Сложни проекти като изпълнението на интериорен дизайн изискват вземане на много решения, корекции и избор, но вдъхновението е задължителен елемент от началото до края. Тук сме да ви помогнем в създаването на мечтания дизайн и ще го направим забавно.

Абонирайте се за канала на Ели дизайн студио в YouTube!

Best Wordpress Popup Plugin