LOADING

Детска стая за момче

Предизвикателство: Да обособим функционални зони в разчупено пространство.

Поектът за дизайн на тази просторна детска стая ни беше възложен от едно прекрасно семейство, с което бе истинско удоволствие да се работи!Трябваше да проектираме пространството така, че да отговаря на нуждите на пет годишното им момченце.

Основните изисквания бяха да обособим едната част от помещението като спалня. Другата част от помещението трябваше да включва зона за учене, игри с приятели и разбира се много възможности за съхранение за дрешки и играчки.

Тъй като цялата къща е издържана в модерен изчистен стил и преобладаващия цвят е бял, решихме да запазим тенденцията и в детската стая. Използвахме изчистени гладки повърхности и прави линии характерни за дизайна на дома. В дизайна на зоната за игри обаче добавихме нюанси на сиво, което визуално дефинира пространството и помага да се обособят отделните кътове.

В помещението за игри използвахме наситени нюанси на зелено и синьо, за да създадем настроение за игра. В зоната за спане заложихме на меки тонове и материи създаващи повече уют и предразполагащи за почивка.

Благодарение на екипът от професионалисти, с които работим, проектът беше изпълнен с изключително внимание към детайлите и високо качество.

Може да разгледате снимките, които направихме в деня а инсталацията, в галерията.

Най-важното обаче е крайният резултат – а именно грейналата усмивка и възторга в очите на малкия обитател на стаята!

Благодарим на нашите клиенти за доверието!

 

 

Клиент

Сем. Тодорови

Дизайнер

Елица Димитрова

Локация

Пазарджик

Площ

30 кв.м

Вид на имота

Жилищен