LOADING

Интериорен дизайн на ресторант

Изискване на клиента: Да се постигне уютна и приканваща атмосфера

Създаването на интериорен дизайн на ресторант винаги е невероятно изживяване!

В този невероятен проект нашият клиент искаше да създаде приветлива и уютна атмосфера за потенциалните си клиенти.
Той искаше хората да могат да дойдат и да хапнат, но в същото време да могат просто да се видят с приятели по питие. И без значение каква е целта на посещението да се чувстват уютно в неформална, но елегантна обстановка.

Ето защо създадохме няколко зони, коитода отговорят на тези потребности!

В непосредствена близост до входа се намира зона, в която посетителите могат да изпият по питие с приятели след работа или да изчакат да се освободи масата им. Барът също предлага места за сядане където могат да се настанят компании.

Мястото за сядане е предназначено за хората, които биха искали да се насладят на вкусната храна, която предлага ресторанта, в компанията на семейството и приятелите си.

Тъй като пространството е дълго и тясно и естествената свелина не е разпределена равномерно, използвахме наситен жълт нюанс, за да изглежда светло и приветливо навсякъде. За да постигнем усещане за пространство и в същото време естествена визия използвахме няколко нюанса на зелено. Растенията и дървото внасят допълнително усещане за естествен уют и елегантност в интериора на ресторанта.

Поради липсата на естествена светлина в зоната на тоалетните решихме отново да заложим на жълтите тонове, за да я озарим. Големият лозов принт създава дълбочина в тясното пространство и ви отвежда на слънчево място, където слънцето гали младите лози.

Настилката, решена в естествен камък, допълва настроението и добавя текстура на помещението.

Клиент

Дизайнер

Елица Димитрова

Локация

България

Площ

111 кв.м.

Вид на имота

Обществен