LOADING

Интериорен дизайн

Stay informed on our news or events!

   

Среща – приключението започва с една първа среща с вас, на която ще се запознаем и ще обсъдим какво е необходимо да се направи – какъв е обектът, какви са вашите представи и желания относно преобразяването му. Добре  е да сте помислили по тези въпроси предварително и да имате визия за желания краен резултат. Може да донесете със себе си план или скица на обекта, както и снимки на интериори, които ви харесват.

 

Заснемане – след първоначалната ни уточняваща среща ще направим оглед на обекта. Тогава ще заснемем настоящото му състояние и ще вземем точни размери.

 

Концепция – идва време да изготвим концепция за разположение и дизайн, която ще ви представим за мнение и одобрение. 

 

Дизайн проект – създаването му е същинската част на работата ни. По време на представянето му ще имате възможност да видите финалното разпределение, което сте избрали, 3D визуализации на пространството с уточнените материи, цветове и форми. Това е етапът, който всички клиенти очакват с нетърпение.

 

 

Техническа документация – след като бъдат уточнени и най-малките детайли относно разпределение и дизайн, ще изготвим за вас всички необходими планове за проекта:

 

  • Мебели
  • Материали, аксесоари, декорации
  • Тавани, стени, подове
  • Осветление
  • Електро план
  • ВиК план

 

Ревизия на бюджета – изготвен от нас примерен бюджет, в рамките на който може да бъде постигнат желания от вас краен резултат. Възможно е бюджетът да бъде зададен от вас и ние да се погрижим за оптималното му разпределение.

Подбор на мебели, аксесоари, декорация и осветление

Управление на проекта (по желание)

Надзор

Предаване на обекта

 

Очакваме ви!