LOADING

Обновяване на интериор

Година 2021

Предизвикателство: да обновим интериора

Нашата задача в този проект беше да обновим интериора във всекидневната + кухненски бокс, да разменим местата на баня и тоалетна като разширим новата баня.

Изискванията на клиента бяха мебелите да са бял МДФ материал, да оставим колкото се може повече свободно място за игра в дневната, тъй като семейството има две кучета и една котка. Също така искахме да инкорпорираме тюркозеният цвят, който е любим на нежната половинка в семейството.

Започнахме с оптимизиране на функционалността в кухненския бокс. Заменихме същустващия барплот с остров, който дава повече място за съхранение и пространсто за приготвяне на храна.
За да допълним търсената визия от страна на клиента за класически интериор се спряхме на бели Метро плочки за гръб на кухнята. Същия елемент добавихме и в новата тоалетна като препратка, за да сме сигурни, че целият дом разказва една и съща история и има преходност между помещенията.

Кухненски бокс

Кухненски бокс интериор

Предложихме да създадем така актуалния в последните години Breakfast nook (буквално кът за закуска) благодарение на който зоната за хранене е максималко удобна, компактна и същевременно дава допълнително място за съхранение.

Казват, че сърцето на всеки дом е кухнята. Този дом не прави изключение и поради тази причина сме акцентирали на къта за хранене добавяйки игрив тапет, разбира се включващ тюркоазено. За зоната с мека мебел сме се спрели на нюанси на сивото. По този начин се създава приятна атмосфера която позволява на зоната за храненене да изпъкне.

 

Обновяване интериор хол

Въпреки, че увеличихме драстично мястото за съхранение в кухнята и всекидневната всъщност успяхме да освобидим доста пространство са игра на най-малките обитатели на дома.

Обновяване кухненски бокс

 

Тоалетната се превърна в едно малко бижу съчетаваща дълбок тюркоазен цвят с бели Метро плочки. Интериорът е допълнен от черни аксесоари и модерно огледало с кожена каишка за окачване.

Заради малкото пространство в банята заложихме на по-светли пастелни цветове и повече текстура за да създадем уют ирелаксираща обстановка.

Още снимки от проекта може да разгледате в галерията.

Клиент

сем. Димитрови

Дизайнер

Елица Димитрова

Локация

Пловдив

Площ

43 кв.м

Вид на имота

Жилищен

WordPress PopUp Plugin