LOADING

Стая за новородено бебе

Предизвикателство: създаване на уютна атмосфера в стая с изцяло северно изложение

Бяхме особено развълнувани от този проект за стая за новородено бебе. Създаването на функционално и уютно пространство за най-малките е отговорна задача и всеки детайл е от голямо значение. Тази детска стая ще посрещне новородено малко човешко същество и трябва да се погрижим то да се чувства добре и да има всички удобства, от които се нуждае, както то така и майката.

В допълнение към задължителното бебешко креватче се погрижихме да има достатъчно място за съхранение на бебешки дрехи и пелени. Скринът е удобна “станция”, в която да се подредят всички необходими материали за смяна на пелени и хигиена.

Осигурили сме зона за сядане, където мама може спокойно да седне и да нахрани малкото човече. Зоната се състои от комфортен фотьойл, пуф за крака и удобна помощнаа масичка. Поставили сме и легло, на което майката може да си почине, без да изпуска малката от поглед.

Тази стая за новородено е с изцяло северно изложение и липсва в изобилие от естествена светлина. Затова се спряхме на много меки топли тонове като крем и бежово.

Заложихме на естествени материали и тъкани. Присъстват дървени облицовки, памук и лен, за да внесат усещане за естествен уют, спокойствие, така необходими за бебето.

Клиент

Дизайнер

Елица Димитрова

Локация

Пловдив

Площ

20 кв.м.

Вид на имота

Жилищен